donderdag 8 augustus 2013

Schapekop

Voor de training eerst met Rob en Aartjan gesproken over de mogelijke opstelling MA (Aartjan van afgelopen dinsdag bleek Rob te zijn, ach ja ik moet iedereen nog beter leren kennen..). Goed gesprek en veel posities lijken wel duidelijk qua invulling. De komende trainingen en oefenwedstrijden moeten de eerste contouren bevestigen. En nee is er geen vaste keeper, jammer maar Sjaan wil liever spelen dan keepen :-).
De training liep lekker, er is goed gewerkt. Dinsdag viel Dunja me op, die werkt en buffelt, vandaag Inge en Nicole (lekkere drive) en Annefloor die laat zien dat je hard kunt passen en daar dus niet fysiek sterk voor hoeft te zijn. Hockey is toch echt een technische sport. Ook leuk die verschillende gesprekjes ennuh 2 rondjes uitlopen is echt niet te veel hoor. Dames/meiden lekker gewerkt vandaag gewerkt aan:
Flatsen onder druk,
aanvalslijntje over rechts en afmaken,
van links op de tip
beetje conditie via circuitje
partijtje met opdrachten, team 1 zet direct druk,
team 2 snel nemen 1e pass naar achteren spelen
eindstand 3-0 voor de D1 (met 1 vrouw meer) en lekkere versnaperingen na die tijd, gezellig tenminste als je geen schaap wordt aangeboden, Groningen weer niet in het linker rijtje eindigt en Ajax (ondanks de Boer) natuurlijk wel en je moet niet voor geld komen als je je weekloon gisteren al op had voordat het vandaag kreeg. En ook nog iets over Robbie W. een crimineel die voor de grote ..... gaat. Ik zal hier eens over nadenken, ik stel voor het schaap naar Robbie te doen die het als mascotte meeneemt bij de wedstrijd Groningen - Ajax, waarna alle dames bloemen krijgen die ze niet mogen aannemen en dus aan de geld vragende man geven die er mee op de markt gaat staan, ofzo. En zo komt alles toch nog goed.
Tot dinsdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten