zondag 6 oktober 2013

SMHC - Twello D1

Alles was goed voorbereid, er was een plan een tactiek. Die ging direct overhoop, wat een speelster die de mid mid zou bezetten was er niet. Dus moesten de posities door elkaar, dat kan gebeuren.
De eerste helft speelden we niet eens zo slecht. Wel twee dramatische opbouwfouten die tot 2 doelpunten leidden. Inge maakte een prachtig doelpunt, dus 2-1 bij de rust. Eigenlijk niet zo veel aan de hand. Nog eens het uitverdedigen uitgelegd.

En dan de tweede helft, ik weet niet wat er gebeurde maar geen pass kwam meer aan. De druk nam toe (wellicht ook door de jonge en goede meiden A van SMHC). We kwamen er niet meer uit, konden gewoon niet goed meer elkaar aanspelen. Verdedigend stonden er een paar gewoon aan de verkeerde kant te verdedigen en de aanvalsters van SMHC liepen op die manier uit hun rug weg.

Dat het dan 7-1 wordt is niet te bevatten. Vorige keer nipt verloren en SMHC verliest van Hoevelaken, waar wij van winnen (met ook een geheel andere teamopstelling, maar dat terzijde). Maar gewoon verdiend knalhard verloren. Als we wat willen dan moet er uit een ander vaatje getapt worden. Dat wordt dus hard werken. Je kunt er wel van leren van zo'n wedstrijd. Drie jaar geleden stond SMHC op dezelfde manier te spelen. Dus ook Twello kan dit. Het maakt uit wie er wel en niet is. We moeten de duiventil proberen uit te bannen, meer constant aanwezig op training (gaat best okee) en wedstrijden (gaat niet okee). Voor komende wedstrijd hebben we er weer geen 11. Daar moeten we van af, willen we op wat vaste posities kunnen spelen en progressie gaan boeken. Nog een wedstrijd in de voorcompetitie. Dan moeten we maar eens met elkaar om tafel, lijkt me.

Balen? Jazeker balen. Met frisse moed weer verder, we gaan er wel komen! Moed houden. We moeten het wel met z'n allen doen.

Wat had ik anders kunnen doen? Wellicht Inge naar midmid, Nicole naar rechtsmid en Lisanne naar linksvoor. Tja, mijn overwegingen waren offensief gedacht, nu misten we een linksvoor of eigenlijk een midmid..... Die was namelijk niet gekomen. Ik zal er nog eens hard over nadenken.

Beste vrouw aan onze kant? Emma, raar maar waar een voorhoedespeelster....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten