zondag 20 oktober 2013

D1 – Deventer part 1

Afgelopen donderdagavond 20.00 uur speelden we een oefenwedstrijd tegen het dames 2 team van Deventer (reserve 1e klasse). In het kader van een trainingswedstrijd om alles wat we tot nu toe zo hebben doorgenomen zonder druk tegen een sterke tegenstander te kunnen oefenen.
De recreanten/trimmers en dames 2 weken uit naar veld 2 voor hun training.
Voor de wedstrijd was er opnieuw een bericht van een langer geblesseerde namelijk Lenneke die met een liesblessure zeker vijf weken uit de roulatie is.
Hanneke heeft op haar plek gespeeld zodat de anderen zo veel mogelijk op hun eigen posities konden spelen (een tweetal dames konden niet mee doen  omdat ze hun scheidsrechter examen moesten doen.
Na een wat verlate start vanwege file problemen van onze Elvira en dus een wat langere inspeelperiode begonnen we aan de wedstrijd.
Geen lange voorbespreking, ga lekker hockeyen en pas toe wat we getraind hebben. En het zag er prima uit, de verdediging stond goed, er werd mooi voor de verdediger gekomen, het snel hervatten van het spel en het aanbieden. Het zag er mooi uit. Zo kun je als team opereren, lekker passen en de voorhoede kon diepte maken.
We maakten twee prima goals en hoewel ook Deventer een paar kansjes kreeg konden ze niet scoren.
Kortom zo zou het moeten en het is dus goed om te zien dat we dat kunnen. Dat het nog allemaal niet automatisch gaat kun je na zo’n korte periode niet verwachten.
Dit verslagje komt uit Las Vegas waar ik deze week ben (gelukkig is het vakantie).
Ik zou zo zeggen zo doorgaan en niet naar de uitslagen kijken, dat we met al die blessures en wisselen langzamer bouwen dan wanneer dit niet het geval is, dat zij zo.
In deze is het vasthouden aan de ingeslagen weg en er fanatiek op trainen het belangrijkste. Dan komen de overwinningen er heus ook wel.

Part two binnenkort in dit theater.....

By the way: meisjes A naar de 1e klasse! Top gedaan, moeilijke poule, maar dat zorgt voor nieuwe uitdagingen!
De nieuwe poule indeling voor de dames veel oude bekenden, wanneer de geblesseerden na de winterstop terug zijn kunnen we helemaal knallen.

Nu eerst... even werken in de vakantie, ook iets voor jullie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten