zondag 3 november 2013

D1 - Goor

Deze week is er wel een en ander gebeurd, naar aanleiding van de verslagen van de vorige wedstrijd. We zijn het eens met elkaar, meer doorzetten en een keiharde vechtmentaliteit combineren met snel spelen maar niet gehaast. Conditie daar werken we zelf aan. Mooi!

Ik reed dan ook welgemoed in mijn feilloos door de APK gekomen Eend naar het hockeyveld.
Een korte wedstrijd bespreking met nog even wat accenten aangeven voor de verdediging en het middenveld.
Lekker inlopen en inspelen op veld2 aangezien de dames 2 bezig waren met een harde dobber tegen de gele dames (Vogeltjes of Mezen, hoewel het meer op raven leken ofzo).

De yell en nog een opjuttertje en de wedstrijd start. We hebben druk het loopt lekker: 1-0, 2-0, 2-1 en 3-1. Het rommelt in de lucht en het begint wat te regenen we gaan de rust in met 3-1. Iedereen naar binnen en ik probeer de druk erop te houden, iedereen er van te doordringen dat we het nu echt niet mogen laten lopen. Wat tips opnieuw over uitspelen van achter uit. En dan, en dan, en dan, DIT:

Ja,  het past bij dit seizoen, geblesseerden, goed spelen en toch de bietenbak in, driekwart goed spelen en in de laatste 10 minuten toch nog een paar doelpunten om de oren, twee keepers die niet kunnen en dus een speler in het doel, 8 speelsters die kunnen en dus aanvullen met wie maar kan, etc. etc. En nu stonden we er goed voor en dan AFGELAST. Wel terecht maar we zitten zo op een winstpot te vlassen...
Volgende week dan maar in de herkansing, ondertussen blijven we gestaag doorgaan. Het team pakt ook de conditie op, we blijven er voor gaan en de geblesseerden zijn na de winterstop er weer bij! Nu nog even doorbuffelen en de koers vasthouden, de eerste helft zag er in ieder geval al goed uit...

En Nicole en Claudia wilden best nog even poseren om te laten zien dat weer of geen weer, voor of achter niet van belang is, als je maar bij VHC Twello speelt! (let op het veld is wit van de hagel!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten