vrijdag 22 november 2013

Back

on the field! Zo mooi om te zien, twee dames die staan te trappelen om weer te beginnen. Maar ja ze mogen nog niet he. Dit zijn blije, maar ook moeilijke momenten als je terug aan het komen bent. Wel op het veld maar dan alleen maar twee keer tien minuten joggen. Oh ja en heel ongehoorzaam samen een balletje overslaan. Nog 1,5 wedstrijd te gaan en dan is het winterstop. De beide dames Imke en Dunja (niet te verwarren met Domja voorheen Donja geheten, de assistent trainer) hebben dan ook als doel om 9 maart er weer te staan. Nummer drie van de geblesseerden Lenneke is er dan ook weer bij. Laten we het dan compleet houden, dan hoeven we niet steeds op jacht naar invalsters.

Komende zondag tegen Salland doen Annefloor en Marjolein van de MA mee, dat is fijn. We hebben dan 1 wissel da's eigenlijk te weinig, maar onze tijd komt nog wel! En misschien kan Seantain haar leidinggevende wel verleiden dat ze deze keer niet op koopzondag hoeft te werken. Voor dat soort fratsen hebben we speciaal een winterstop bedacht...

We hebben er gisteren flink aan getrokken, een lekkere intensieve training. Het was een combinatietraining dames 1 en meisjes A, aangezien er veel meiden naar een schoolvoorlichting moesten.

De meisjes spelen dit weekend tegen Flevoland. Het kan daar flink waaien zo in de polder. En als jullie je niet gek laten maken (en waarom zouden jullie?) dan kan het een gelijk opgaande pot hockey worden. Let op dat de fluitsignalen in Flevoland soms alle kanten op kunnen waaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten