3 achterspelers er achter blijven, in lijn staan om pass te onderscheppen, balkant-helpkant

Voorspeler naar 2e paal
Middenspeler schuin kop cirkel
Mid mid kop cirkel
Spits naar stip

Voor iedereen was het duidelijk. We begonnen goed. Verdedigend in de voorste twee linies stond het goed. En hoewel Haackey iets "agressiever was" bij het voor de man komen, leek het een leuke pot te worden. Halverwege maakte Haackey de 1-0 uit een goed uitgespeelde aanval. Dat kan gebeuren. Even later de 2-0 dat had niet mogen gebeuren, want vorige week hadden we het al gehad over het tussen de bal en de man verdedigen. Nu stond onze verdediger erachter en was gezien. Okee, nog niets aan de hand, we maakten voor rust via een goede aanval en mooi afronden door Inge de aansluitingstreffer (1-2).

In de rust nog even een paar zaken benoemd, aanval maak meer diepte, verdediging maak het groter bij uitverdedigen. Ik vond dat we kansen hadden en dat we er met zijn allen voor moesten gaan. Verdedigend meer schuin staan dan de rechttoe opstelling, want daarmee kwam hun linksmid te veel vrij.

De eerste tien minuten ging het goed. Er werd hard gebikkeld en we hadden twee mooie kansen op de gelijkmaker. En toen ging het fout. De scheidsrechter werd onder vuur genomen en uiteindelijk leidde dat tot een gele kaart voor Inge. Daarvoor was net de 3-1 gevallen. En met 10 tegen elf werd het uiteindelijk geflatteerd (ja, ja Emma ;-) 4-1 voor Haackey. We hebben onszelf daar mee te kort gedaan, hoewel Haackey individueel beter was. Nou ja leermomentje voor de volgende keer (ook voor mezelf, want ook ik heb wat tegen de (nauwelijks bewegende) scheids geroepen, foei!

Laten we afspreken dat we dit niet meer doen, want jezelf uit het spel halen is niet echt handig, toch?
En dat terwijl de meesten best goed speelden....
Ik thuis al vast tien strafrondjes gelopen, 25 keer opgedrukt en ben benieuwd of anderen er ook al over nagedacht hebben.

Volgende week de 2e overwinning maar gaan halen, thuis tegen Haaskamp, een zespunten wedstrijd...