zondag 17 mei 2015

Spannend!

Natuurlijk volg ik de MA teams op afstand. Ook al met het oog op volgend seizoen, maar dat terzijde. De beide teams kunnen kampioen worden en ze spelen de laatste wedstrijden tegen hun directe mede kampioenskandidaat.
Zo stond MA1 nog een punt achter op de MA2 van Twente. Dit in de 2e klasse en dat is een goede prestatie die past bij de verwachtingen van dit team. De meiden van MA1 wonnen van de nummer drie Bully en de meiden van Twente verloren bij Salland. Hierdoor zijn Twello en Twente van plekje geruild. Twello heeft volgende week aan een gelijk spel uit tegen Twente nu genoeg, maar doe maar niet, gewoon lekker winnen is wel zo fijn.

MA2 stond 1 punt voor op Avanti. De meiden speelden gelijk tegen HCM en Avanti won van Ede. Nu moet MA2 (wel thuis, dus kom ze vooral aanmoedigen!) winnen van Avanti. Dat kunnen ze, want uit wonnen ze met 2-1, heel spannend zal het zeker worden.


Als het mee zit en waarom ook niet dan kan Twello de beide MA teams als kampioen huldigen. Dat zou mooi zijn! Deze week nog even lekker trainen en dan met overtuiging volgende week de hockeywei in. In de rust een blokje druivensuiker voor de energie en dan ontspannen en alert op weg naar de platte wagen????

Geen opmerkingen:

Een reactie posten