zondag 8 november 2015

Dieren thuis

Dieren is gewoon ver uit het beste team van deze competitie. Die gaan fluitend kampioen worden. De eerste wedstrijd zijn we op een beestachtige wijze weggevaagd met 9-0.
Deze wedstrijd heb ik dan ook aangegrepen om een groot aantal wijzigingen door te voeren op de verschillende posities oftewel het thema is en blijft de bezetting en wissels.
Marjolein en Fleur naar het middenveld. Als snelle schakelaars. Annabel in de spits, Nienke en Rianne ook voor in. Pippi achter in de as.
Na een geconcentreerde voorbespreking (2 moesten er fluiten, twee hadden bardienst, twee kwamen later, 1 was er boos omdat ik dit als oefenwedstrijd had aangemerkt...). Het leven van een trainer/coach valt niet altijd mee...
We gingen inspelen op veld 2, met z'n allen na een kringgesprek. Dat ging een stuk beter als vorige week, ondanks de geurende hesjes bij het balbezit deel van de warming up.

De start was geconcentreerd en de eerste 10 minuten zag het er goed uit, het stond ook goed in deze opstelling. Er werd in ieder geval strijd geleverd en dat was mooi om te zien. Het middenveld beviel me erg goed en Annabel vooral als bewaker van de JC van Dieren deed het ook goed.
Met rust 1-0 achter, opnieuw met ook dank aan een goed keepende Jolien die er heel wat uit hield. In de rust was iedereen het met elkaar eens dat het zo beter (hoewel nog wat onwennig) stond.

De tweede helft speelden we ook best goed, hoewel we niet gevaarlijk zijn geworden. Dat Dieren wegliep naar 0-5 snap ik wel, zij goed rondspelend en passend en wij er achteraan werkend, rennend.
Ik blijf wel twijfels houden over hoe we het beste kunnen spelen, mede doordat we het principe huldigen dat iedereen zo veel mogelijk speelt.

Dieren een prima kudde speelsters die de habitat van het hockeyveld aanbiedend en passend onder controle houden en ook nog eens op een sportieve manier.

Over dat aanbieden, het voor je man komen daar moeten wij nog aan werken, zowel op midden als voor in. Dames het zag er al veel beter uit (minder ruimte weggegeven), er is hard gewerkt en ik heb een aantal goede zaken gezien. Gewoon door bikkelen, we komen er wel! Volgende week Westerduiven uit, altijd gezellig!

Broodje knak was ook lekker ;-)! Regel dat er dinsdag getraind wordt en ik zie jullie dan donderdag weer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten