zondag 13 april 2014

Avanti - D1

Wie heeft toch de hockeyballen verstopt? Is de paashaas in de war, beschilderd die ballen in plaats van eieren? Op naar Winterswijk zonder eieren uh ballen. Daar aangekomen hadden we uitshirts moeten hebben, dus nu heerlijk reukende XXL hesjes aan. Geen goede warming up, rommelige start.
Na 8 minuten liggen er al drie bij ons in, dekkingsfouten, wakker worden!!!!
De wedstrijd is dan eigenlijk al gespeeld. De rest van de 1e helft blijven we wel goed werken, dat is een plus. Zij maken er nog 2 en wij 1. Rustsignaal met limonade.
We hebben het over verdedigen, het als team doen, lesje effectiviteit gekregen.
De tweede helft ziet er veel beter uit, gewoon best goed mag ik wel zeggen en echt top om er dan nog voor te gaan. Deze helft eindigt in 2-2. Zo had de uitslag eigenlijk moeten zijn, maar ja wat geldt is de einduitslag.

Femkes bedankt voor het invallen! Dat was reuze!

De bitterballen (of ware dit onze vermiste hockeyballen?) smaakten goed, jammer voor de douchende dames, die hebben ze gemist.
Volgens mij valt er veel te leren uit deze pot hockey:
Voorbereiding is belangrijk.
Voor je mannetje komen om te verdedigen.
Wanneer neem je over?
Hoe speel je naar voren als "de lijn" wordt dicht gezet?

Opmerkelijk moment: in de cirkel van de tegenpartij lag een (Paas?)bal en daar om heen stonden zeker vier speelsters te hakken dat het een lieve lust was. Wie ooit nog eens open haard hout gekloofd moet hebben, ik weet waar je moet zijn :-).

Dat we de goede moed er in hielden kun je hieronder zien, de terugweg die volgens TomTom over Arnhem ging, niet op beeld onze chauffeur van de dag Lenneke....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten