zaterdag 14 juni 2014

VHC Twello zoekt dames



En wel voor haar eerste dames team.
Afgelopen jaar is er een stijgende lijn ingezet bij de Dames 1 van VHC Twello. Zoals wel vaak gebeurd gaan dan een aantal jonge speelsters Twello verlaten om elders te gaan studeren.
Maar liefst zeven speelsters namen afscheid, waarmee er nog 11 over zijn.
Trainer-coach Heino Logtenberg die zowel de meisjes A als de dames traint herkent deze trend bij verenigingen die geen studenten stad in de buurt hebben. Saxion als hogeschool is dan nog een regionale trekker met kwalitatief hoog HBO onderwijs. De dames die aan een universiteit gaan studeren zoeken het dan toch verder op.
 
Natuurlijk is dan een doorstroom vanuit de meisjes A te realiseren. Dit jaar kan dat ook, maar de leeftijdskloof is wat groter dan normaal.
We zijn op zoek naar dames voor het dames team dat in de vierde klasse speelt en die 1 keer in de week willen trainen en optioneel een tweede keer. En die de zondagen kunnen spelen. Het team bestaat uit dames van 24 jarigen tot 30-ers.
We willen graag winnen, maar niet ten koste van alles.
Er moeten in deze regio beslist nog dames zijn die al een tijdje hebben gehockeyd en wellicht zijn gestopt. Die nog niet hebben bedacht dat ze weer willen beginnen. Kriebelt het, kom dan snel langs of bel Heino Logtenberg op 06 53865648. Gewoon DOEN! Komt nog bij dat Twello een heel gezellige vereniging is! Hoort zegt het voort, help mee die drie versterkingen te vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten