zondag 16 maart 2014

Hweekend

Dit weekend stond in het teken van 3 wedstrijden. Ik ging zaterdag als eerste naar MB1 kijken. Een aantal er van gaan hopelijk meetrainen op de donderdag met MA1. Nou met die MB1 is niets mis, die staan leuk te spelen. Tegen de nummer 1 (zij zijn nr 2) nipt met 1-2 verloren en dat was niet nodig geweest. Een positief ingesteld team met prima speelsters. Ik zie ze graag op de training bij MA verschijnen.

Daarna de MA1 die net als de Dames met een wat gewijzigde tactiek het veld ingaan. En dat pakte goed uit. Met de rust met 5-1 voor staan mag er zijn en de einduitslag 7-3 natuurlijk ook. Fijn weer een winstpot, nog fijner dat er vanuit een compacte verdediging zo goed aanvallend werd omgeschakeld.

Dan de D1. Uit tegen Coevorden. Een mooie opstelling voor af. Dan gebeurd er wat volgens mij dit seizoens noodlot is. Lenneke raakt op de training geblesseerd als ze door een keeper van 2,50 meter probeert te lopen. Ik dacht dat haar armen en benen los door de lucht zweefden. Inge die op de training al in de "burger"kleren verschijnt. Rug blessure, Caroline trouwens ook. Mignon moet werken. Nicole leren. We houden 1 wissel over. En dan zondagochtend komt ook nog een SMS van Cynthia: buikgriep. Zucht, zucht. Het zal er wel bijhoren en ik had zo'n mooie opstelling in de gedachte, jammer dan. Even naar.... Coevorden. En daar spelen in een zandbak ongelooflijk, we hadden echt onze schepjes en harkjes mee moeten nemen. We lopen tegen een 1-0 en vlak voor rust tegen een 2-0 achterstand op. In de tweede helft scoren we allebei nog 1 keer. Maar dames ondanks de omzettingen stond het in de 2e helft goed. En dat is vaak andersom geweest. Dat na een nipt verlies tegen de nummer 1 vorige week, dan moet het toch echt binnenkort maar eens echt anders gaan qua uitslagen.
Vertrouwen houden, ze gaan echt wel komen die winstpartijen. Vooral blijven komen op de training, eigenlijk is het alleen acceptabel als je gaat trouwen (Caroline!), of als je op krukken op het veld komt.. Hoewel doe dat maar niet we hebben al genoeg blessure gedoe gehad. Ik zie jullie donderdag graag weer!!

En dan maar eens zien hoe we het tegen Dieren gaan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten